AQUARIUS SZMAL PÁNVIČ. AKVAREL

ROZKLIKNĚTE SI CELÝ POPIS JSOU TAM DŮLEŽITÉ INFORMACE K AQUARIUSU, PRO POROZUMNĚNÍ OZNAČENÍ BAREV. BARVY NABÍZÍME V PROVEDENÍ CELÉ PÁNVIČKY.

Akvarelové barvy Aquarius od Romana Szmal jsou špičkové akvarely. Nabízíme je ve formě celé pánvičky. Momentálně jsou nabízeny ve 180 odstínech. Pokud si dáte čas, tak zjistíte, že Aquarius jsou hodně podobné akvarelům od Daniel Smith. Jsou z většiny mono pigmentové, mají vysokou světlostálost. Některé jsou granulující a některé se na papíru oddělují do několika barev. Cenově jsou akvarely AQUARIUS trošku vyšší, ale když si...

ROZKLIKNĚTE SI CELÝ POPIS JSOU TAM DŮLEŽITÉ INFORMACE K AQUARIUSU, PRO POROZUMNĚNÍ OZNAČENÍ BAREV. BARVY NABÍZÍME V PROVEDENÍ CELÉ PÁNVIČKY.

Akvarelové barvy Aquarius od Romana Szmal jsou špičkové akvarely. Nabízíme je ve formě celé pánvičky. Momentálně jsou nabízeny ve 180 odstínech. Pokud si dáte čas, tak zjistíte, že Aquarius jsou hodně podobné akvarelům od Daniel Smith. Jsou z většiny mono pigmentové, mají vysokou světlostálost. Některé jsou granulující a některé se na papíru oddělují do několika barev. Cenově jsou akvarely AQUARIUS trošku vyšší, ale když si je porovnáte s jinými mistrovskými barvami, tak jsou levné.

Ke značkám, které jsou uvedeny na obrázku akvarel Aquarius:

POSOUZENÍ ODOLNOSTI AKVARELU NA SVĚTLU (podle stupnice modré vlny) U více pigmentových barev se světlostálost určuje podle nejméně stálého pigmentu. 8- Velmi vysoká světlostálost: zůstane nezměněna po dobu 200+ let
7- Světlostálost: zůstane nezměněna po dobu 100 až 200 let

GRANULOVÁNÍ akvarelových barev
NG-negranulující
MG-střední granulování
G-granulující

JAK MOC SE DAJÍ AKVARELY VYMÝT
HS-velmi silně barvící
S - silně barvící
MS - středně barvící
NS - nebarvící

TRANSPARETNOST akvarelových barev
prázdný čtverec-transparentní
prázdný čtverec s přeškrtnutím- polo-transparentní
pul plný čtverec -  polo krycí
plný čtverec - krycí

Více informací
AQUARIUS SZMAL -  AKVARELOVÉ BARVY V PÁNVIČCE

Aktivní filtry