BIG SHOT A PŘÍSLUŠENSTVÍ

Big Shot je značka a produkt firmy Sizzix. Big Shot je vyřezávací a embosovací stroj, který se používá pro scrapbooking a výrobu přání. Tento stroj vám umožňuje vytvářet různé výsekové tvary a textury na různých materiálech, včetně papíru, kartonu, látky, kůže, fólie a mnoha...

Big Shot je značka a produkt firmy Sizzix. Big Shot je vyřezávací a embosovací stroj, který se používá pro scrapbooking a výrobu přání. Tento stroj vám umožňuje vytvářet různé výsekové tvary a textury na různých materiálech, včetně papíru, kartonu, látky, kůže, fólie a mnoha dalších. Je to oblíbený nástroj mezi dětmi a scrapbookáře, protože poskytuje mnoho možností pro kreativní tvoření.

Vyřezávání: Big Shot stroj může vyřezávat papír, karton a jiné materiály do různých tvarů. To se děje pomocí výsekových šablon, které se umístí mezi dvě desky a pak válce stroje tento sendwich stlačí a tím se vytvoří výsek podle tvaru šablony.

Embosování: Stroj také umožňuje provádět embosování, což je proces vytváření plastických vzorů nebo textur na povrchu materiálu.
To se provádí s pomocí embosovacích šablon, které se umístí mezi desky a pak se stlačí.

Různé materiály: Big Shot může pracovat s různými materiály, včetně papíru, kartonu, látky, kůže, fólie, tenkých plastů a dalších. Tím umožňuje
vytvářet různé řemeslné projekty a dekorace.

Kompatibilita se šablonami: Big Shot stroj je kompatibilní s různými výsekovými a embosovacímišablonami, které jsou k dispozici na trhu. Tyto šablony mohou obsahovat tvary, vzory, texty a další designy.

Jednoduchost použití: Big Shot je jednoduchý a bezpečný k použití, což ho činí vhodným pro lidi všech věkových kategorií. Nepotřebuje elektrický zdroj alze ho použít prakticky kdekoli.

Big Shot je skvělým nástrojem pro vytváření vlastních výsekových tvarů a výtvarných projektů. Je to oblíbený nástroj pro lidi,kteří se věnují scrapbookingu a dalším řemeslným projektům.

Více informací
BIG SHOT A PŘÍSLUŠENSTVÍ